Geautomatiseerd archiveren van digitale gegevens

BREFAS is gespecialiseerd in het converteren/migreren en het archiveren van digitale administratieve gegevens.
Veel bestaande document management systemen (DMS) voor het archiveren van oude data verwerken de gegevens op een statische wijze. Daardoor zijn eventuele toekomstige wijzigingen niet of lastig door te voeren. Verdere digitalisering van gegevens veroorzaakt daarnaast een sterke toename in diversiteit en hoeveelheid aan gegevens. Het verliezen van grip op de kosten en de kwaliteit van gegevens neemt hierdoor toe.
BREFAS heeft hiervoor een eigen digitaal archiefsysteem ontwikkeld met geïntegreerde validatie functionaliteit om digitale gegevens te beoordelen op kwantiteit en kwaliteit. 
Onze archiefsoftware kan veelvuldig worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan archivering van oude data m.b.t:

  • Boekhouding
  • HRM
  • Logistiek
  • CRM
  • Electronisch Patiiënten Dossiers e.d.

Gaan jullie over naar een nieuw systeem of zijn jullie onlangs overgestapt en kan de oude data moeilijk overgezet worden of tegen hoge kosten, dan is dit mogelijk een oplossing voor jullie. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jullie situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het archiefsysteem is zeer breed inzetbaar. Om een idee te krijgen zijn hieronder een paar voorbeelden opgenomen.

Onbezorgd archiveren van historische gegevens en daarbij ook een besparing op de kosten doorvoeren is een lastige taak. Zorg Archief biedt de mogelijkheid om gegevens voor een lange tijd te archiveren en beschikbaar te stellen via een intuïtieve applicatie. De geïntegreerde workflow biedt de mogelijkheid om arbeidsintensieve handelingen, zoals het exporteren van dossiers te automatiseren.

Bij het efficiënt beantwoorden van vragen vanuit de zorgverzekeraar of patiënten, moeten de historische gegevens  op eenvoudige wijze te benaderen zijn. Financieel Archief biedt de mogelijkheid om deze gegevens via een intuïtieve applicatie  ter beschikking te stellen. Mocht een patiënt gebruik willen maken van hun recht op vergetelheid dan is dit ook geen probleem. Financieel Archief ondersteunt je bij de uitvoering van de nieuwe AVG wetgeving.